6.1.08

Tornem-hi, que no ha estat res


Si ves la página medio vacía,
vas a tener que aprender a mirar.
Si ves que no avanza na’ tu barquita,
hay que sacar las manos y remar.

(Lagarto amarillo)

Si algú encara estava de vacances, demà la sacrosanta rutina ens tornarà a agafar a tots de la mà. Enrere queden dies d'àpats i regals. Comença un any nou que té bona pinta, però millor no refiar-se, ja se sap que les aparences enganyen, i si l'any és de traspàs, encara més. Per afrontar-lo, disposo d'eines i joguines noves. Han caigut a les meves mans un aparell per preparar fondues, un abonament per a la filmoteca, el Coser i cantar d'Antònia Font, una càmera i un abric a ratlles.
També porto a la maleta un viatge a terres basques i algunes casualitats. Una finestra tancada per a que no tinguem fred i un intent d'arribar a la lluna. Un alleujament, un sopar japonès i uns quants somriures del Sergi. S'obriran portes i s'encendran espelmes. Mantinc alguns bons propòsits i una estranya sensació que tot va massa de pressa, i que, abans d'arribar al meu destí, em ve de gust baixar i disfrutar del paisatge.

9 comentaris:

Srta "Y" ha dit...

has renovat energies! això va bene per començar a currar... jo començo dimarts i xiquet, no en tinc gens de ganes però gens...

SHADOW ha dit...

Jo tb començo dimarts i brrrrrrrrr, només de pensar-hi...
Jo també tinc moltes esperances posades en aquest any, sortir d'un pou bo és poca cosa, no? ;)
Els teus regals no tenen mala pinta, t'ho asseguro! I si em permets un consell: no deixis que t'arrossegui el tren de la vida, fes les parades que necessitis per badar, escoltar, tocar, tastar, abraçar, parlar... Bona tornada a la feina. Petonets gironins

vafalungo ha dit...

Ui, és que a qui es va inventar això de tornar a guanyar-se el pa amb la suor del front li diria quatre coses. Una abraçada, senyoreta "y"!

vafalungo ha dit...

I tant, Shadow, totes les esperances, ja veuràs! Ja ho intento, però a vegades sol·licito que pari i el conductor no em fa cas, i això de llançar-me en marxa, no ho sé, no ho veig clar. Però així que afluixi una mica (en una corva tancada o en un pont sobre un riu) agafo l'abric a ratlles i que em busquin!
Ptons!

Anònim ha dit...

Que alegría da ver que tu barquito sigue navegando por estas aguas... Feliz año nuevo!!

Yo, personalmente, tengo ganas de volver a la rutina (la necesito para conseguir cierta estabilidad mental)
Así que no hay mal que por bien no venga... ya quiero ver a mis niños, mi escuela, mi sitio... mis días con sentido lógico...

Feliz vuelta a la vida, aunque sea en un año distinto!!!

la punta de mi lengua ha dit...

La verdad es que lo del traductor me facilita mucho la lectura, gracias. Aunque en ocasiones sigo con los remedios caseros.
Por cierto, los chavalillos del Lagarto Amarillo son una buena forma de empezar el año y sus conciertos una buena forma de aprender a volar.
Mucho ánimo y energía para este nuevo año que empieza.

vafalungo ha dit...

Lamoni: Aquí seguimos, navegando y remando. Feliz año nuevo para ti también. Me alegra que te guste regresar a tus niños y rutina escolar. Un abrazo.

La punta de mi lengua: Para eso está, aunque a veces no funciona muy bien. Y alguna vez es capaz de una inventiva sorprendente. A los del Lagarto todavía no he podido verlos en directo, a ver si pronto puedo verlos. Muchas gracias por la energía, seguro que nos irá de maravilla!

Anònim ha dit...

Ahora que recalo de nuevo aqui me doy cuenta de que has puesto a Lagarto. Sabes que son amigos de mi hermana y que viven aquí al lado? Yo tenía la camiseta del grupo, negra de tirantes con una lagartija amarilla en medio de un círculo. Fui buena, al marcharme de Guate la doné junto a una montaña de ropa inútil para mi en España. Útil en el país de la impunidad y la esperanza.

Lagarto mola, son vitalistas. Más besos.

vafalungo ha dit...

No lo sabía. No les conozco mucho, pero creo que les gustaría saber que una camiseta suya anda por Guate. Su vitalidad es lo que me ha acercado a ellos. Más besos, pues!