12.1.08

Onades i marees



aunque el mar vuelve nunca es el mismo mar
la tierra nos devuelve otro sol cuando gira
y todo tiende a huir y vuelve a empezar
y cambia de impresión cada vez que respira
y nadie sabe si esta vez es la vez
(Pedro Guerra)

Hi ha moments en que un veu venir canvis importants. Com una onada llunyana que no para de créixer i que saps que t'arrossegarà. Per bé o per mal, la sacsejada que m'espera em portarà lluny. No geogràficament (per ara), sinó emocional i, sobretot, laboralment. Fins ara sempre he estat capaç d'adaptar-me a situacions surrealistes i inversemblants. Fa respecte, evidentment. I il·lusió, perquè negar-ho. Hauré de canviar alguns hàbits. Ja ho he fet moltes altres vegades. Si he pogut ser mosso de magatzem, cambrer, tècnic de laboratori, científic, formatger, consultor, professor, auditor, cooperant, llibreter, lector professional, corrector d'estil i traductor, què no podria ser? Mentre arriba aquesta onada carregaré les piles i agafaré forces per si cal surfejar-la, buscaré referències per si em porta tan lluny que em perdi. I buscaré calor, per si fa massa fred.
(Foto: Punta Manabique, Guatemala)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi me encantan los cambios!!!
Siempre llevan a situaciones llenas de sorpresas, de incertidumbre positiva, de riesgos dulces e inesperados... (como cuando éramos niños y cada día era una sorpresa, un aprendizaje nuevo...)
Sé que te va a ir bien (soy una mujer de grandes pálpitos)

Disfruta de tu vaivén... andar sin saber donde terminaremos también es divertido.

Un ico

vafalungo ha dit...

Nunca sabemos donde terminaremos, pero ojalá tus pálpitos no se equivoquen y el viaje me lleve a lugares fascinantes en los que seguir aprendiendo a querer al mundo.
Besos

nimue ha dit...

A mi els canvis m'estimulen. Però és imprescindible portar caloreta de reserva a la maleta, pel que puga passar...

vafalungo ha dit...

I tant, Nimue, una mica de calor per si venen dies de fred i pluja. Els canvis tenen bona pinta, i ens permeten veure les coses des d'altres angles i descobrir punts de vista nous per a tot el que ens envolta.
Una abraçada!

Overseas_Chef ha dit...

Canvis... No pateixis, sempre te'n sortiras, sobretot perque sempre has fet un bon esforc, per adaptar-te o per crear un altre canvi.

Si esdevens una persona amb molta influencia, recorda'ns... ;-)

vafalungo ha dit...

Ui, no pateixis, per ara, gaire influència no crec que tingui. I no us podria oblidar ni que vulgués!