4.1.08

El mar de la incertesa


Hi ha dies en els que em llevo amb l'ànima extenuada i els peus freds. Res que no arregli un bon cafè, però. Avui tinc la mirada seca i ganes de menjar xocolata; d'espantar maleficis i de reconèixer que m'he tornat a equivocar. Estic cansat de nedar pel mar de la incertesa. Vull trobar un drac màgic i que m'ensenyi a volar. O almenys, a treure foc pels queixals.

9 comentaris:

Srta "Y" ha dit...

sret vafalungo ahir no estava fina ni segura jeje!... però el vaig estar llegint (alguns posts anteriors seus) i vaig anar a dormir amb un somriure... he dormit molt be i m'he despertat molt be... imaginat lo que fa vosté escrivint...

això si, he tingut uns somnis raros raros!

vafalungo ha dit...

M'alegra saber que els meus escrits també poden ser un bon somnífer... ;P
Això dels somnis raros m'ho haurà d'explicar! M'alegro que es trobi millor, srta.

Ludo & Marta ha dit...

Puff! El meu puff! Jo sempre hi navego a la seva espatlla, donant-me tranquilitat i confort en un món on a vegades oblido que he creat per refugiar-me i on quan el recordo, recordo com d'abandonat he deixat aquest món que tant m'estimo i hi vull tornar,però el temps al meu costat passa com una ràfaga ràpida que no em deix agafar la clau per accedir al meu món màgic i segur...

nimue ha dit...

esto... em permets una brometa...?

ulls secs? peus freds? ganes de menjar xocolata?? tens sort de no tindre ovaris!!!! :P

Una abraçada i ànims!

vafalungo ha dit...

Xermaneta: No l'abandonis! Ell mai no ho faria! A més, segur que al Sergi li agradarà que li obis les portes d'aquest món.
B7s

Nimue: jajajaja! :))
No m'havia adonat de la possible connotació del que deia. Hauré de vigilar més, però seguiré menjant xocolata!
Una abraçada.

la punta de mi lengua ha dit...

Ja saps el que diu el nostre amic Galeano:

En los extravios
nos esperan los hallazgos
porque es preciso perderse
para volver a encontrarse.

Buena idea lo de echar fuego, siempre y cuando sea para dar calor. Mejor idea lo de volar. ¡Esa es genial!

vafalungo ha dit...

Muy cierto. Las pocas certezas en las que creo nacieron después de deambular sin rumbo ni mapa. Y el fuego, para dar calor y para purificar. Y si fuera el caso, para defenderme de principes y caballeros arrogantes que quieran cortarme la cabeza.
Un abrazo!

SHADOW ha dit...

Doncs si la solució és menjar xocolata, en menges; això sí, no baixis la mirada perquè mai saps en quin moment pot aparèixer el drac màgic que estengui les seves boniques ales i t'ajudi a emprendre el vol. Jo no sé volar però t'ajudaré en el que pugui ;-)
Petons

vafalungo ha dit...

En menjaré, Shadow! Per trobar el drac m'han dit que cal mirar el món amb ulls de nen. Si és així tinc alguna possibilitat de trobar-lo.
Moltes gràcies i un petó!