5.5.08

Set

Tinc set. Set d'aventures increïbles i d'emocions noves. Vull saciar-me de passió, esprémer la vida per a treure'n tot el suc i embriagar-me amb intensitat. Vull provar l'elixir de la felicitat, la poció màgica que té gust de menta i encén els sentits. Vull trobar el manantial on neixen les il·lusions, descobrir la font enmig del desert, el pou dels desitjos. Alçar la copa que conté el gust amarg del temps i brindar per les oportunitats que ens esperen. Tastar el contingut de la bota on madura el fruit de la terra, engolir les tempestes, absorvir les onades i beure per calmar l'ànsia d'estar viu.

12 comentaris:

proudemax ha dit...

Eh, muntem-ho ja.

stel ha dit...

que aquesta set no s'acabi i que sempre hi hagi ganes de més, de voltar món, d'aprendre, de gaudir de tot això!!

Judit ha dit...

doncs omple't de tots aquests beuratges, i que la set no minvi mai :) Una abraçada!

Anònim ha dit...

Yo tinc set de viatges vitales. Puede que Africa, en breve.

Petons,

clau

Anònim ha dit...

jo també tinc set de tot això que tu dius!
quan trobis l'elixir de la felicitat, o el manantial de les il.lusions, o el pou dels desitjos, o... tantes altres coses, espero que les comparteixis amb tots nosaltres!!!

fada ha dit...

Aprofitar la vida al màxim, cada instant, i valorar el que té de bo cada etapa de la vida. No plànyer el que ha passat, sinó gaudir del present i "brindar per les oportunitats que ens esperen". Felicitats, un post preciós.

nimue ha dit...

oooh! aquesta set és molta set! espere que la pugues sadollar!

Laia ha dit...

Que no se t'apagui mai aquesta ànsia de viure i de v/beure. Tantes coses que cerquem i encara ho han estat trobades.......... Brindo amb tu per totes aquestes troballes tan vitals. Petons.

miriam ha dit...

Ep! Jo també m'apunto a aquestes noves aventures i emocions per estrenar!
Un post preciós!

vafalungo ha dit...

Prodemax, Stel, LLuNa, Clau, Buffff, Fada, Nimue, Laia, Audrey: Gràcies, brindo amb vosaltres per a que puguem beure i viure intensament!

Anònim ha dit...

Si tothom tingués set del que tu tens el món seria ple de coses bones :)

vafalungo ha dit...

I podríem brindar tots plegats, oi? :)