11.5.08

¡Vámonos de mambo!


Perquè sempre hi ha portes per obrir i estels per contar, motius pels que brindar, complicitats per desvetllar. Perquè les coincidències i les abraçades ens esperen; perquè la pluja s'ha endut neguits i pors i el sol ens espera desvetllat mentre desfermem la tempesta que precedirà la calma; perquè el tren de la vida ens descobrirà paisatges insospitats i les il·lusions que ens acompanyen no dubten; perquè els somnis dansen i el ritme és contagiós, i perquè no cal cap motiu per perseguir l'alegria. Avui ens en anem de mambo.

8 comentaris:

fada ha dit...

Doncs comptarem fins a vuit i deixarem que sigui l'alegria qui ens persegueixi a nosaltres! Bona setmana.

Laia ha dit...

WOW,quina pluja de seguretat. Deixem que surti el sol i amb ell vingui la calma, i a la nit ens sorprenguin els somnis càlids d'estiu.Moltes coincidències, potser et sorprenc jugant amb els estels. Un petó.

la punta de mi lengua ha dit...

¡Pues vàmonos!
Un abrazo.

JoanAlbor ha dit...

vinga va a veure si desentumisc el cos d'aquest cap de setmana plujós i comencem una bona setmana :) mambooooooooo !!! ;)

Sil.* ha dit...

Tu propuesta es encantadora. Me llevas??

Te ejo un beso enorme Vafa. Como siempre, es un PLACER leerte!!

Sil.*

vafalungo ha dit...

Fada: Comptem, doncs, i deixem-nos atrapar. Una abraçada!

Laia: Que plogui, i es desfermi l'energia purificadora. I que després surti el sol, i assequi les tristors. I que el joc i els estels ens acompanyin. I les coincidències també. Petons!

La punta de mi lengua: Vámonos, pues! Un abrazo!

Joan: Un cap de setmana plujós sempre pot servir, per exemple, per a regar il·lusions. Molt bona setmana i que no falti el mambo! Una abraçada!

Sil:Claro, vente! Ya sabes que el placer es que pases por acá. Besos!

Anònim ha dit...

Gràcies per l'optimisme!! jejeje quin clássic, mambo, mambo, timba timba :)

vafalungo ha dit...

L'optimisme es contagiós, i com una epidèmia de grip, si l'encomanem, ens acaba tornant. I el mambo, oi que fa ganes de sortir a ballar? Una abraçada!