1.11.07

Dame una A

Autòmata, abraçada, astúcia, abonyegar, alga, astronomia, abric, agredolç, avi, acoblament, alliberar, actitud, atlàntic, armari, angelical, anònim, acròbata, alegria, atracció, agraïment, artifici, adjectiu, amic, afició, agradar, agulla, àtom, albercoc, amoral, avui, arbre, alfombra, al·legoria, aposta, aliment, agost, auspici, alquimia, annex, aeroplà, alba, atleta, aborígen, amor, allunyar, anècdota, afectiu, autobús, altiplà, amulet, angle, ala, aproximació, atzar, alberg, aprenentatge, aquarel·la, aranya, aconsellar, aspirina, absència, amnistia, apòstrof, associació, alopècia, atmòsfera, atreviment, avellana, abstracte, acordió.

Quina és la vostra A?

11 comentaris:

SHADOW ha dit...

Hola Vafalungo
Per mi la A és:
amor, abraçada, àngel, amic, alliberat, atracció, allunyar, atent, abrigar, alegrar...
Suposo que em venen A molt relacionades amb la situació que estic visquent. Et convido a visitar-me quan vulguis o et vingui de gust.
Una AbrAçAdA

vafalungo ha dit...

Hi han A de totes mides i colors: les que Absorbeixen tristeses, les que Assaboreixen descobertes, les que Acullen somnis, o les que Auguren camins inexplorats.
Benvinguda i merci per passar per aquí i deixar-hi un somriure.

proudemax ha dit...

De moment la meva és l'Abstinència.

I la "aaaaahh...!" de quan no saps una cosa.

JoanAlbor ha dit...

A mi em passa el mateix que shadow, pense que sempre hi ha una A per a cada moment fins i tot la d'Abstinència de proudemax siga de la calsse que siga, ara bé de les que has posat jo me'n quedaria de reserva per tindre'n sempre les As d'abraçada perquè crec que és un dels contactes físics més agradables i sincers, la d'abric perquè sóc molt fredolí, la d'amic que no cal explicar perquè els amics no ho necessiten, i la d'amor perquè no en sabria viure sense.. crec que aquestes as porten amb elles totes les altres as de qualsevol paraula comence o contiga a :)
PD. a la meua terra a més tenim moltes més paraules començades amb A, doncs quan parlem pronunciem A totes les paraules que comencen per em, en, es, eix: (ambarcar, ascoltar, ancendre, aixovar ... ) :))))

vafalungo ha dit...

Proudemax: Millor l'Astinència que l'Alcoholització Abusiva Amplificada i Ampulosa. Clar que, si es tracta d'una altra mena d'Abstinència, com l'Amorosa, l'Afectiva, la d'Antibiòtics o la d'Amargor, llavors ja és un altre temaaaa.

Joan: Jo també sóc molt fredolic! i sense Abraçades no m'Abrigaria mai prou. A la teva terra tot sona més dolç!

Una Abraçada!

Anònim ha dit...

En catal'a, a d'amistat, sense cap dubte.
En angl'es, amazement.

F

vafalungo ha dit...

F: En català, agraïment i agradabilitat, sens dubte.
En anglès, appreciation.

I una forta abraçada.

Anònim ha dit...

Por supuesto, para mi, ALMUERZO con ANIOL. Faltaría más...

vafalungo ha dit...

Como no! en el Argentino del zapote, por ejemplo. O en el lago Atitlán. O en este lado del charquito, cuando se venga para acá o yo me vaya hacia allí.
Para usted, Agradecimiento, Ánimos, y el deseo que Altos vuelos le acompañen.

Srta "Y" ha dit...

...una A que explica moltes moltes coses ... la meva A és : Agredolç ( no se si s'escriu així)...

vafalungo ha dit...

Srta. "Y": Una sàvia elecció. El gust i la sensació perfecte per a les contradiccions de la vida. Benvinguda.