27.9.07

And the winner is...


Coses més rares mos han de passar
(qui em sabria contestar:
com és un dia just a punt d'acabar?)

Antònia Font

Alguna vegada no cal ficar-se al cau per entrar al País de les Meravelles. N'hi ha prou amb una mica de confiança, un polsim de ganes i un molt d'il·lusió. Es gira feina. Demà tanco una finestra i obro un finestral. Mentrestant, celebrarem que ens ho mereixem.

Alguna vez no es necesario meterse en la madriguera para entrar en el País de las Maravillas. Basta con un poco de confianza, una pizca de ganas y un mucho de ilusión. Sopla trabajo. Mañana cierro una ventana y abro un ventanal. Mientras, lo vamos a celebrar, que nos lo merecemos.

7 comentaris:

Judit ha dit...

Holaa!!
Tanques una finestra?? bé, també es veritat que un finestral és més gran i pot entrar-hi més sol, però compte que si plou, també entra més aigua!!

Muaks

vafalungo ha dit...

Si plou dançarem sota els núvols i dibuixarem sols i taronges per a que ens escalfin. I si no ens encostipem redactarem informes tràgics mentre reguem enciams. I tant si plou com si no, des del finestral mirarem al carrer i esperarem al carter.

© Claudia, la chef ha dit...

No me entero de nada!

Lo de la ventana me queda claro,pero ganaste algo? te tocó la bonoloto? me sacarás de pobre? te dieron el Cervantes?

Cuentaaaaaaaaaaa

Petons.

vafalungo ha dit...

Ni la bonoloto ni el Cervantes. Aunque no estaría nada mal. No, lo que ocurre es que dejé uno de mis dos trabajos, justo cuando nos dieron un premio reconociendo nuestra labor. Y en el otro me ofrecieron una muestra de confianza que todavía me abruma pero que no puedo poner acá ya que me comprometí a respetar una "cláusula de confidencialidad".
Besos!

Anònim ha dit...

Ni por mail????

Jorr, que soy periodista!

Me alegro. Es cosa buena. Besos.

vafalungo ha dit...

Sí, es cosa buena.
Tiene usted un correo.
Y acúerdese del secreto de confesión, por más que aflore su alma periodística!

Anònim ha dit...

Jajajajaja....Lo que afloraron fueron muchas sonrisas al leerte! Que bueno!

Te contesto mañana, si puedo. Ok?
Besitos. Clau