3.4.07

Paraula d'honor?


Ciutat de Guatemala.
Busqueu habitació?

7 comentaris:

proudemax ha dit...

Busco habitació per passar la Setmana Santa a algun lloc lluny de la Terra Ferma, però no sóc persona honorable.

vafalungo ha dit...

Benvolguda aspirant a arrendetaria habitacional,

si vosté no és persona honorable no cal que creui el charquito per preguntar per l'habitació de la fotografia, ja que incumpleix l'únic requisit que demanen.

Tanmateix, la oficina d'atenció a l'aspirant a arrendetaria habitacional té a bé comunicar-li que actualment disposem d'un ampli assortit d'estances a preus mòdics.
Estudis de disseny a Gràcia i al born, tavernes i soterranis a Ciutat Vella i un fantàstic piset amb vistes a Sants. Una plaça d'on brolla cava un cop l'any a les terres de Tarragona, una vall muntanyenca a punt de ser convertida en un ressort d'alt estànding amb camp de golf inclós, un loft amb problemes d'humitat al riu Onyar i per si troba a faltar la boira, una finestra de la plaça del mercat de Vic que apunta a la càmara d'el temps de TV3. Trii la que més li convingui.

També disposem d'ocasions i ofertes fora del principat, no dubti en preguntar.

Estem a la seva disposició.

Atentament,

La oficina d'arrendaments i lloguers.

proudemax ha dit...

Apreciada oficina d'arrendaments i lloguers,

primer de tot agraïr-li les ofertes múltiples en terres quatrebarrenques, són totes molt atraients alhora que interessants i engrescadores.

Malauradament, ara m'hauria de trobar en zona euskaldun. Tanmateix, amb els plans truncats, espero trobar-me en breu tocada per la tramuntana.

El que no toca gaire aquest vent tan nostrat, és el deixar llocs lliures en albergs i/o hostals, amb la qual cosa potser ens arrecerem al piset de les Corts amb vistes al Camp Nou.

Gràcies de nou per les ofertes per a no-honorables.

Cordialment,

aquella que cerca a deshora.

vafalungo ha dit...

Benvolguda cercadora a deshora,

Des de l'oficina d'atenció a l'arrendatari li agraim la seva missiva. En terres euskaldunes ara mateix només ens queda una petita duna a la platja de la concha i un autobús de turistes que segurament li farien un lloc.
Si finalment l'opció guanyadora és la tramuntana, recordi que el vent s'emporta el cap de la gent. I si finalment toca Les Corts, gran barri per altra banda, no deixi de passar a saludar al barri germà de Sants. Amb una mica de sort li podré presentar a en Secundino.

Ben cordialment,

La oficina d'arrendaments varis i lloguers dispersos

proudemax ha dit...

Molt honorable oficina d'arrendaments varis i lloguers dispersos,

em plau comunicar-li que ja he trobat on passar aquests sants dies. Serà envoltada d'anxoves tramuntanenques en la que espero sigui una magnífica pensió de nom Torrent.

Vostè es queda a la terra dels comtes?

Vacacionalment,

ecs-cercadora.

vafalungo ha dit...

Benhaurada ecs-cercadora,

Des de l'oficina d'arrendaments varis i lloguers dispersos hem rebut amb alegria i xerinola molta la seva bona nova. Transmeti els meus respectes a les anxoves vàries que, sens dubte, trobarà.

Jo, comptat i debatut, em quedo en terra de comtes: he d'anar amb compte i computar contes no contats. Li preguntaré al comte si compta.

Vacacioni de gust,

La ofina comtal.

proudemax ha dit...

Bentrobada oficina comtal,

m'alegra i m'emociona que hagin rebut tan bé la bona nova comptant que a vostès els suposa una pèrdua en el seu compte comtal.

Si es queda computant contes, compti amb mi si mai vol compartir alguna història que calgui tenir en compte per augmentar el bagatge contador.

Així doncs, sense més paraules a afegir, m'acomiado en forma de pluja que caurà ben amunt.

Discoïdalment,

la ecs-cercadora enfarcellada.