9.10.06

La Troba Kung-Fú


Està a punt de sortir l'últim capítol de La Troba Kung-Fú. Durant els últims mesos cada 15 dies aquests artistes-trobadors ens han estat alegrant l'existència penjant a la seva web un nou capítol, una nova cançó. De la rumba al vallenato, de la cúmbia al reggae o al blues, unes lletres impressionants, un ritme viu i màgia intensa en cada acord.
Amb ells he volat i he vist que eren mentida les lleis dels homes, he cantat rumbetes ben passejades a cau d'orella, he vist com moria plena de banderes tota esperança humana, he descobert que sempre hi ha amor darrere la màscara, que on hi creixien oliveres ara hi creixen grues altes, o que la cumbia es perillosa, perque viatja i no mira enrera.
Per poder gaudir de les seves cançons però, el millor segueix sent escoltar-los en directe. Si en teniu l'oportunitat, no la desaprofiteu! podreu ballar i disfrutar, cantar i somniar, volar i somriure embriagats per aquests trobadors que fan de la música una festa i un ritual en el que s'exorcisen els mals esperits.


Doncs això, locura pa la caldera pa poder ir más allá!!

Adéu clavell morenet!
Adéu estrella del dia!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola clavell morenet!
Diria que aquest dimecres hi ha concert de la Troba a les Corts!
Per si hi pots anar, besikus!
jajaja

vafalungo ha dit...

Hola!
Llàstima però aquest dimecres no toquen a Les Corts!! el seu proper concert és a Valls, el dissabte 28.
Adéu estrella del dia!

vafalungo ha dit...

Siii, ja tenim aquí l'últim capítol :

rumbasoltes !!

Que comenci ja la farsa!!
Riute del rei, riu del que mana, que la rumba riu del que li don la gana!!!