12.6.06

U-na-can-ço-ne-ta-i-mo-n'a-nem-em!!

Si, xiquets!! Un any després, de nou estava ballant amb La Carrau, disfrutant de la fresca i la música alegre i plena d'energia d'aquesta gent de Terrassa!! Si fa un any va significar el comiat, aquest cop ha estat el retrobament amb les nits inacabables, amb el bon rotllo generalitzat, la cerveseta a preus populars i la confirmació que hem entrat de ple en la temporada d'estiu.
I com que això implica dormir poques hores, què millor que passar el dia següent pel festival hamaka, a Montjuïc? (com bé diu el seu nom: hamaques, reggae, mojitos, bona companyia i relax, una bona combinació, no?)
Doncs això, que l'estiu ja és aquí. Per si no ho havíeu notat.
B7s

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola niolet!

Que tal? al final m'hauré de fer un blog pq puguis seguir la meva vida pq entre un i l'altre no hi ha manera que ens poguem trobar!

Bueno veig que t'ho passes molt bé i me'n alegro. Aquí es diu molt lo de mos n'anem, però com bé pots veure diuen mos no mo... no sé si era un error o ja és fet a posta pe`ro ja que hi he pensat t'ho comunico. Bueno ninet, un muak i a veure si mos n'anem a algun lloc i ens veiem, ok? quan tens vacances? o no en tens?