29.1.07

Bye-Bye-Butano

La setmana passada va tenir lloc al piset la celebració B-B-B. La bombona de butano que ens ha acompanyat durant tot aquest temps ens diu adéu per donar pas al gas natural. Per tal d'acomiadar-la amb dignitat, vam organitzar la festa B-B-B, que entre altres, va incloure el concurs de menjar taronja, modalitat primer i segon plat, consurs de vestit taronja, modalitats vestimenta i complement, i vam acabar amb els Pereira Games a la terrasseta. Vist en perspectiva, es van superar les expectatives. El món va ser taronja durant unes hores. Per a que en veieu alguna prova, aquí us deixo algunes fotos.
B7s taronges.

20.1.07

Extraterrestres

Suposo que a aquestes alçades ja els coneixeu, però aquí us deixo als extraterrestres d'Antònia Font.

3.1.07

Carta als Reis Mags


Quan era petit vaig demanar als reis mags que em portessin una disfressa d'home invisible i una vareta màgica. La carta es deuria extraviar, o deurien descobrir la meva tendència republicana, ja que mai no m'ho van portar. Des d'aleshores, alguna vegada he sabut ser invisible, i he pogut descobrir la màgia que m'envoltava.
No sé amb quin criteri jutjaran si aquest cop mereixo res més que carbó, però l'únic que els demano és poder seguir mirant el món amb els ulls de qui el descobreix per primera vegada, que la vida em segueixi fascinant, i que qui camini al meu costat m'agafi la ma per ballar.

2.1.07

Balanç


Últimament perdo paraules, jerseis i claus,
oblido vergonyes, raonaments i disciplines,
guanyo moments, complicitats i somriures.
Un bon balanç.