26.11.06

A veces

Que no em passa res d'estrany
que no li passi a una estrella llunyana

(La Troba Kung-Fú)

Leo, escribo y respiro. A veces vuelo al encuentro de sueños prohibidos. A veces mi cuerpo me pide una tregua. Pregunto y me pregunto si existes, y me muero de miedo de no acertar. Oscurece y cuento los minutos. No soy adivino y no tengo ningún as en la manga, pero apuesto al doble o nada.

21.11.06

Que nos quiten lo cantao!

Coctel de benvinguda!!
A cantaaaaar!!
Fidel a la seva cita anual, el karaoke 2006 va tornar a demostrar perqué se l'esperava amb tantes ganes. Coctel de benvinguda, soparillo, i els Pereira Games (equipo azul, hem de millorar!!), va començar l'espectacle. Nino Bravo, Maná, Sau, els Hombres G o Sabina, entre molts d'altres, van ser l'excusa per a deixar la veu i la vergonya ben lluny. L'aparició de la Raffaella Carrà va marcar un punt d'inflexió i tots vam sucumbir al geni de l'artista italiana. El dia següent, entre cafès i macarrons vam començar a contar quants dies falten per al karaoke 2007.

Raffaella, sei grande!!

17.11.06

Tiempo de virus

Esta tarde ha llovido. No mucho, lo suficiente para mojar toda la ropa tendida. Mala suerte. Estos días de noviembre siento frío. Por más que me abrigue. Las palabras, los pies y los ruidos son fríos bajo la lluvia.
Mañana una parte de mi se queda dentro de una bolsa de plástico. Sentiré frío, pero valdrá la pena.
Luego reiremos, y hará calor.

11.11.06

La grúa y la jirafa

Una història per a aquesta tarda de tardor. Disfruteu-la!